Biztonság

Kliens oldali szinkronizálás

A Wyze úgy tudja a bankszámlatörténetedet szinkronizálni, hogy a belépési adataid sosem hagyják el a számítógéped.

SSL titkosítás

A Wyze és a számítógéped közötti online kommunikációt a netbankod által használttal azonos szintű SSL titkosítás védi.

Ne aggódj!

A pénzed biztonságban van, mi csak letölteni tudjuk a számlatörténeted, tranzakciót nem tudunk indítani, hisz ahhoz SMS-jóváhagyásra is szükség lenne.

Adatkezelés

Csak addig őrizzük meg az adataidat, amíg a felhasználóink közé tartozol. Ha úgy döntesz, hogy törlöd magad, töröljük az összes felhasználói adatodat.

Egy kattintásos szinkronizálás

Ha az egy kattintásos szinkronizálást választod, a bejelentkezési azonosítóid a számítógépeden titkosított formában kerülnek letárolásra. A titkosítást Windows-on a Microsoft Credential Manager, OS X alatt pedig az Apple Keychain végzi, hogy senki más se férhessen hozzá ezekhez az adatokhoz. Ezzel biztosítható, hogy a Wyze úgy tudja a bankszámlatörténetedet szinkronizálni, hogy a belépési adataid sosem hagyják el a számítógéped. A Wyze és a számítógéped közötti online kommunikációt pedig a netbankod által használttal azonos szintű SSL titkosítás védi.

Biztonság

  1. Bejelentkezési adataid közvetlenül kerülnek a bankhoz, mintha csak a netbankodba lépnél be
  2. Számlatörténeted letöltése ugyanúgy történik, mint egy normál netbankos letöltésnél
  3. A gépedről a felhőbe már csak anonimizált tranzakcióadatok jutnak el
  4. Ezekből az adatokból fog a Wyze kategorizálni és diagramokat készíteni neked